Specialist coordonator - microbiolog
Instituția publică „Laboratorul central de testare a băuturilor alcoolice/nealcoolice și a produselor conservate””
№9019593, 26 februarie 2020
Oraș:
Chișinău
Studii:
Superioare
Experiența de munca:
Peste 5 ani
Salariu:
Nespecificat
Program de muncă:
Full-time
Atribuții de bază:
- Efectuarea analizelor microbiologice la produsele alimentare (sucuri și conserve, patiserie, cofetărie, panificație, brutărie, concentrate alimentare, cereale și produse din ele, uleiuri și grăsimi, nuci, miere etc.)
Cerințe specifice:
- Studii superioare/de licență/de master în profilul microbiologie sanitară/microbiologie/biologie.
- Experiență de muncă – minim 5 ani de activitate în funcție de microbiolog în laborator de încercări produse alimentare, din care 3 ani – în funcție de șef sector/specialist coordonator.
Cerințe generale:
- cunoștințe avansate în validarea și estimarea incertitudinii de măsurare a metodelor de încercări, precum și a hărților de control Shewhart;
- posedarea limbii române (fluent);
- posedarea limbii engleze reprezintă un avantaj.
- Efectuarea analizelor microbiologice la produsele alimentare (sucuri și conserve, patiserie, cofetărie, panificație, brutărie, concentrate alimentare, cereale și produse din ele, uleiuri și grăsimi, nuci, miere etc.)
Cerințe specifice:
- Studii superioare/de licență/de master în profilul microbiologie sanitară/microbiologie/biologie.
- Experiență de muncă – minim 5 ani de activitate în funcție de microbiolog în laborator de încercări produse alimentare, din care 3 ani – în funcție de șef sector/specialist coordonator.
Cerințe generale:
- cunoștințe avansate în validarea și estimarea incertitudinii de măsurare a metodelor de încercări, precum și a hărților de control Shewhart;
- posedarea limbii române (fluent);
- posedarea limbii engleze reprezintă un avantaj.
Telefon:
Persoana de contact:
Florea Raisa
E-mail:
Site:
Felicitări,
CV-ul tău a fost transmis cu succes! 🥳
CV-ul tău a fost transmis cu succes! 🥳